Transport per a no perdre’s els Ona Camps

Transport per a no perdre’s els Ona Camps

Aquest any no hi ha problema si no véns amb cotxe, tant si arribes amb tren com amb avió, et podem passar a recollir. Volem facilitar la logística a les famílies, és per això, que oferim la possibilitat de passar a buscar als participants tant a l’arribada com a la finalització del campus.

Aquesta opció és tant per a participants del Summer Camp com de l’Elit Camp. És important saber que el servei d’anada i tornada té un cost de 50€, si únicament està interessat en un viatge el cost de 30€. S’ha d’especificar en el formulari d’inscripció, en el cas que no s’hagi especificat, posi’s en contacte amb nosaltres.

L’opció de trasllat serà des de l’estació de Sants i l’aeroport del Prat, tant la T1 com la T2 fins a la residència del Camp d’Ona Carbonell. A més a més, informem que durant tot el dia hi haurà una persona de l’organització tant en l’estació com en l’aeroport, perquè d’aquesta forma els participants del Camp estiguin acompanyats en tot moment.

Els dies en què oferim aquest transport són el 21 i 27 de juliol per al Summer Camp i el 28 de juliol i 1 d’agost per a l’Elit Camp. Es poden consultar els torns i horaris dels recorreguts en l’apartat de preguntes freqüents.

Si vols estar al dia de tot el que farem en els Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostre compte oficial d’Instagram.

Vols saber més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elit Camp: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>