Llibre

Llibre

Elena Sirena. Somnis d’aigua

Ficticio-ELENA-SIRENA-final-727x1024

Elena té molt clar el seu objectiu: competir i arribar al més alt com nedadora de sincronitzada! Tot sembla apuntar que el seu somni es complirà, però el dia del seu aniversari Elena descobreix una cosa màgica i fascinant … Es pot convertir en sirena!

Per si fos poc, la seva mare, a la qual tot just recorda, també era una sirena.

Elena s’embarcarà en un viatge per donar sentit als seus orígens mentre tracta de seguir amb la seva vida normal i mantenir el seu secret fora de perill.

En aquesta nova vida plena de possibilitats, aconseguirà centrar-se en el seu somni olímpic?

Llibre

Tres minutos, cuarenta segundos

llibre

Al setembre de 2016, vaig presentar el meu llibre amb el títol “Tres minuts, quaranta segons”. Aquest títol fa referència al temps que dura el tango que vaig nedar el 7 d’agost de 2012 a la final de duo dels Jocs Olímpics de Londres. El precís instant on ho havia de donar tot, em jugava el resultat de tota una vida dins la piscina.

Però aquest no és un llibre que parli de medalles ni d’èxits aconseguits, ni tampoc de formules secretes per aconseguir-los: és un llibre que parla de vivències, d’experiències, de maneres de veure les coses i d’afrontar la vida que les nedadores de sincronitzada ens juguem en molt poc temps.

Al llarg dels anys he après molt de l’esport, he viscut moments molt importants per mi que m’han marcat i m’han fet madurar. A les pàgines del llibre explico com gràcies a aquestes vivències, he anat aprenent aquesta manera d’enfrontar-me a la vida i espero que serveixi d’ajuda, ni que sigui aportant un petit granet de sorra, a qualsevol persona que tingui un objectiu pel qual lluitar.

Estic convençuda que estem aquí per reptar-nos dia a dia a fer grans coses. Perquè només atrevint-nos a lluitar per aconseguir els nostres somnis podrem fer-los realitat.