Elite Camp

Mesa de trabajo 26

Benvinguts a l’Elite Camp Ona Carbonell!

La Ona ens vol mostrar el camí que l’ha portat a aconseguir tots els seus triomfs, els protocols d’entrenament, secrets tècnics i totes les qualitats i competències tant valioses per l’esportista d’alt nivell.

En aquesta edició tindrem diferents nivells per les nadadores amb la finalitat de continuar progressant en el coneixement i desenvolupament de la natació artistica.

Durant la setmana milloraràs la teva tècnica dins i fora de l’aigua. Comptem amb un grup d’iniciació en la natació artistica i un de perfeccionament tècnic.

A més, podràs disfrutar de moltes altres activitats en un entorn natural magnífic. I tot, convisquent amb nens i nenes de tot el món.

Tot basat en els valors que la Ona vol transmètre a les noves generacions: l’esforç, la disciplina, la motivació, la il·lusió a més que la passió i l’amor per l’esport.

DSC_2882_RogerBenet

“Hola, sóc la Ona Carbonell i us convido a totes aquelles competidores de natació sincronitzada a viure l’ experiència “Elite Camp” amb mi. Un campus intens en tots els seus sentits! On conviuen l’ afany de superació, l’ aprenentatge, l’ esforç, la disciplina, la motivació, la il.lusió, el sacrifici i la tecnificació juntament amb la convivència i un bon ambient en tot moment. Es un campus per a totes aquelles noies que volen fer un pas endavant i perfeccionar encara més la seva tècnica.”

Ona Carbonell

 

Presentació de l’Elite Camp

Tenim el luxe de presentar-vos la 8a edició de l’Elite Camp Ona Carbonell, en aquest campus volem focalitzar-nos en els aspectes tècnics de la natació sincronitzada en la seva major esplendor per a aquelles nedadores que busquen afinar el seu gran nivell actual.

DSC_0854_RogerBenet

El més alt nivell

Volem transmetre totes aquelles experiències que la Ona viu cada vegada que afronta una competició. Per això contem amb un grup de entrenadores top a nivell mundial, les de la casa de colònies El Collell i un tracte per part de la organització d’allò més professional. Amb l’objectiu d’apropar a les participants a la màxima professionalitat possible per la seva millora individual centrada en les figures que es trobaran les participants en futures competicions.

icon-Calendar
DATES
30 Juliol- 5 Agost

 

icon-Edades
EDATS
7-18 ANYS
icon-Plazaslimitadas
PLACES LIMITADES
150 PLACES
icon-Alojamiento
ALLOTJAMENT
EL COLLELL
DSC_0818_RogerBenet

Activitats de l’Elite Camp

L’ Ona vol dedicar un temps de la seva relació amb les joves per a poder incidir d’una manera més exclusiva i potent, i transmetre així les virtuts que l’han portat a aconseguir tots els seus triomfs. Els seus protocols d’entrenament, els seus secrets tècnics i totes aquelles qualitats i competències que han fet del seu palmarès, un veritable èxit tant en medalles com en la seva trajectòria com a persona i esportista. L’Elite Camp Ona Carbonell esta pensat per nedadores d’un nivell alt que volen seguir progressant en el coneixement i desenvolupament personal de l’esport de la sincronitzada.

100% natació sincronitzada

A l’Elite Camp Ona Carbonell (del 30 de juliol al 5 d’agost) tindrem la participació de l’Ona i el seu equip d’entrenadors nacionals, les quals marcaran un nivell d’aprenentatge extraordinari.

Les activitats de l’Elite Camp Ona Carbonell seran variades i totes elles enfocades al perfeccionament de la tècnica per ser millor esportista de la natació sincronitzada. Les activitats van des de coaching esportiu, nutrició i dietètica, hip hop, estiraments i prevenció, primers auxilis i moltes més.

Tens algun dubte? Accedeix a l’apartat de preguntes freqüents del Elite Camp Ona Carbonell

Staff Tècnic

ONA CARBONELL

Actual integrant de l’equip espanyol de natació sincronitzada. En els Jocs Olímpics de Londres 2012, en la modalitat de duo, va guanyar la medalla de plata i en la modalitat per equips, va aconseguir la de bronze. Un total de 20 medalles en Campionats Mundials.

Coneix el Staff Tècnic »

DSC_0735_RogerBenet

CONEIX A TOT EL STAFF

Els integrants del Staff Tècnic del #ISDINEliteCamp que treballaran colze amb colze amb la Ona Carbonell per a que tots els participants tinguin un entrenament el més personalitzat possible i es diverteixin aprenent la natació artistica.

Coneix el Staff Tècnic »

A què esperes?

Galeria d’ imatges

DSC_0824_RogerBenet

DSC_0858_RogerBenet

DSC_0750_RogerBenet

DSC_0698_RogerBenet

Testimonis

 • "Probamos de apuntar a nuestra hija el verano pasado y desde que volvió no ha dejado de repetirnos que quiere volver a vivir la experiencia CAMPUS ONA! No nos queda otra opción que repetir”, aseguran los padres entre risas.
  Joseph Richard
 • El Camp Ona Carbonell representó una extra motivación para entrenar aun con más ganas y más empeño en un deporte que como bien sabéis es muy duro y requiere de mucha dedicación. ¡Ona y todo el equipo del camp hicieron que mi hija nadara con ilusión!
  Mªdel Mar Rutllant
 • Recomendaría la inscripción al Camp Ona Carbonell por qué aprendió , disfruto de la sincro,conoció a Ona y convivió con otras nadadoras que como ella disfrutan de este deporte. Cuandovolvió a Cincinnati después de las vacaciones de verano era la envidia de todas sus compañeras de equipo, que evidentemente conocen y admiran a Ona.
  Mªdel Mar Rutllant
 • En la exhibición final del Summer Camp, estaba sonriendo durante toda la rutina porque estaba segura y estaba disfrutando y no porque en la sincro haya que sonreír a los jueces
  Marina Oria
 • Destacaría el trabajo en técnica y el trabajo psicológico que hizo que mi hija se enamorara más de la sincro y por la convivencia con las entrenadoras y las compañeras que fue muy buena. Ona estuvo muy cercana y atenta con todos nosotros.
  Mªdel Mar Rutllant
 • “Cada verano repito el Campus Ona no solo por lo que Ona me enseña sino por el grupito de amigas nuevas que cada verano me llevo conmigo."  
  Claudia Moreno