Summer Camp

web2-EN

Benvingudes a la V edició del Summer Camp Ona Carbonell!

Cada vegada queda menys perquè s’obrin les portes del Summer Camp Ona Carbonell, enguany amb noves activitats i sorpreses. Un lloc on els teus fills i filles podran aprendre de les millors entrenadores de sincronitzada a més de l’especial atenció d’Ona Carbonell. Les entrenadores han competit a nivell internacional i moltes d’elles han estat a la selecció, a més que per a aquesta edició comptarem amb entrenadores d’àmbit internacional.
A què esperes? No deixis escapar l’ocasió!

DSC_2943_RogerBenet

“Hola a tots i totes! Soc l’Ona Carbonell i m’encantaria compartir amb tu aquesta V Edició tan especial per a mi. Aquest any us asseguro molta diversió i sobretot compartir moments inoblidables al vostre costat!”

Ona Carbonell 

 

Presentació del Summer Camp

Després de les 4 primeres edicions Ona vol que en aquest estiu 2019 el seu campus sigui la consolidació definitiva dels valors que ella vol transmetre a les noves generacions, sempre en un ambient proper i personalitzat. L’esforç, la disciplina, la motivació, la il·lusió i el sacrifici, però també la passió i l’amor per l’esport, i especialment per la sincronitzada, tornen a estar presents en aquesta estructura de convivència. Creiem que aprendre a conviure és una de les parts més importants d’aquest campus, ja que en l’esport i sobretot en l’Elit és molt important saber conviure amb el teu equip.

DSC_2907_RogerBenet

Del 21 al 27 de juliol, reserva les dates!

Aquest any del 21 al 27 de juliol, al campus per joves d’entre 7 i 18 anys, tornarem a les instal·lacions del SEK-CATALUNYA per poder treballar amb l’Ona i el seu equip tècnic d’entrenadores. Descobrirem tots els secrets que amaga la sincronitzada, així com diferents activitats de relació amb el medi natural i l’oci, i visitarem les instal·lacions del CN ​​Sabadell, on utilitzarem les seves piscines. Per aquesta edició, també hem afegit  una sortida al Tibidabo i a la platja de la Barceloneta.

El Summer Camp Ona Carbonell s’acompanya d’algunes de les millors entrenadores de la natació sincronitzada, moltes d’elles companyes de l’equip nacional en diferents etapes o competidores a nivell internacional.

icon-Calendar
DATES
21 – 27  DE JULIOL
icon-Edades
EDATS
7 A 18 ANYS
icon-Plazaslimitadas
PLACES LIMITADES
120 PLACES
icon-Instalaciones
INSTALACIONS
SEK CATALUNYA
icon-Alojamiento
ALLOTJAMENT
SEK CATALUNYA
DSC_0670_RogerBenet

Activitats del Summer Camp

Summer Camp Ona Carbonell és un campus internacional amb nois i noies de tot el món, on s’ajunten per passar una setmana de convivència i aprenentatge amb una única finalitat, divertir-se practicant l’esport que més els agrada acompanyades de l’Ona Carbonell. Ella personalment s’ocupa amb minuciositat de l’organització de totes les activitats i té un compromís diari amb tots i totes, així com el seu seguiment personalitzat i assistència al Campus.

El Summer Camp Ona Carbonell planteja diferents nivells de sincronitzada. Des d’un nivell bàsic fins a un nivell superior deixant per al Elite Camp el nivell superior de perfeccionament tècnic.

Un Summer Camp internacional

Al Summer Camp Ona Carbonell acollim nois i noies de diferentes nacionalitats utilitzant l’anglès i el castellà com les llengües vehiculars d’aquesta estructura.

Les activitats del Summer Camp Ona Carbonell seran variades i totes elles enfocades a l’entreteniment i al món de la natació sincronitzada. Hi haurà ball contemporani, música i interpretació, coaching esportiu, hip hop, nutrició i dietètica, estiraments i prevenció, primers auxilis, work-shops, concurs MàsterChef, jocs de nit, sortida al Tibidabo i a la platja de la Barceloneta … I moltes més !

Tens algun dubte? Accedeix a l’apartat de preguntes freqüents del Summer Camp Ona Carbonell

¡No hi pots faltar!

Et sumes al Summer Camp Ona Carbonell?

DSC_0756_RogerBenet

UN ESTIU PER A RECORDAR

DSC_0834_RogerBenet

COMPARTEIX L’EXPERIÈNCIA

DSC_2869_RogerBenet

COMPARTEIX LA TEVA PASSIÓ

DSC_0691_RogerBenet

EL MILLOR STAFF

web1-EN - quadrat elite

Encara vols més?

Si prefereixes enfocar-te al perfeccionament de la tècnica per ser millor esportista de la natació sincronitzada, t’animem a conèixer el Elite Camp, el Camp internacional pensat per nedadores d’un nivell alt que volen seguir progressant en el coneixement i desenvolupament personal de l’esport de la sincronitzada.

Elite Camp: 100% sincro

Tota la informació»

 

Galeria d’imatges

Mira com ens ho vam passar en les anteriors edicions!

DSC_0666_RogerBenet

DSC_2953_RogerBenet

DSC_2923_RogerBenet

DSC_2919_RogerBenet

Inscripció

675€

(pensió completa)

El preu inclou:

 • Participació en els 7 dies de durada del programa del Summer Camp Ona Carbonell (del 21 al 27 de juliol).
 • Welcome pack i equipació exclusiva de natació sincronitzada.
 • Assessorament i seguiment de l’Equip entrenadores de sincronitzada seleccionades minuciosament per Ona.
 • Ús de les instal·lacions del SEK Catalunya durant tot el campus.
 • Presència de col·laboradors especials per a les activitats específiques de la natació sincronitzada dins i fora de l’aigua.
 • Nombrosos tallers complementaris a la formació integral dels nois i noies.
 • Dues sortides programades a les magnífiques instal·lacions del Club Natació Sabadell en el transcurs del campus per conèixer-lo i gaudir-lo.
 • Sortida al Tibidabo i platja de la Barceloneta.
 • Trasllats interns.
 • Assegurança d’accidents.
 • Últim dia festa-exhibició al Club Natació Sabadell per familiars de les / els participants.
 • *Opcional: +50€ inclou transport des de l’estació de Barcelona Sants o Aeroport del Prat (anada i tornada) a la residència del Summer Camp Ona Carbonell.
 • Consultar condicions de pagament, devolucions i preguntes freqüents.