Summer Camp

web2-EN

Benvingudes a la V edició del Summer Camp Ona Carbonell!

Cada vegada queda menys perquè s’obrin les portes del Summer Camp Ona Carbonell, enguany amb noves activitats i sorpreses. Un lloc on els teus fills i filles podran aprendre de les millors entrenadores de sincronitzada a més de l’especial atenció d’Ona Carbonell. Les entrenadores han competit a nivell internacional i moltes d’elles han estat a la selecció, a més que per a aquesta edició comptarem amb entrenadores d’àmbit internacional.
A què esperes? No deixis escapar l’ocasió!

DSC_2943_RogerBenet

“Hola a tots i totes! Soc l’Ona Carbonell i m’encantaria compartir amb tu aquesta V Edició tan especial per a mi. Aquest any us asseguro molta diversió i sobretot compartir moments inoblidables al vostre costat!”

Ona Carbonell 

 

Presentació del Summer Camp

Després de les 4 primeres edicions Ona vol que en aquest estiu 2019 el seu campus sigui la consolidació definitiva dels valors que ella vol transmetre a les noves generacions, sempre en un ambient proper i personalitzat. L’esforç, la disciplina, la motivació, la il·lusió i el sacrifici, però també la passió i l’amor per l’esport, i especialment per la sincronitzada, tornen a estar presents en aquesta estructura de convivència. Creiem que aprendre a conviure és una de les parts més importants d’aquest campus, ja que en l’esport i sobretot en l’Elit és molt important saber conviure amb el teu equip.

DSC_2907_RogerBenet

Del 21 al 27 de juliol, reserva les dates!

Aquest any del 21 al 27 de juliol, al campus per joves d’entre 7 i 18 anys, tornarem a les instal·lacions del SEK-CATALUNYA per poder treballar amb l’Ona i el seu equip tècnic d’entrenadores. Descobrirem tots els secrets que amaga la sincronitzada, així com diferents activitats de relació amb el medi natural i l’oci, i visitarem les instal·lacions del CN ​​Sabadell, on utilitzarem les seves piscines. Per aquesta edició, també hem afegit  una sortida al Tibidabo i a la platja de la Barceloneta.

El Summer Camp Ona Carbonell s’acompanya d’algunes de les millors entrenadores de la natació sincronitzada, moltes d’elles companyes de l’equip nacional en diferents etapes o competidores a nivell internacional.

icon-Calendar
DATES
21 – 27  DE JULIOL
icon-Edades
EDATS
7 A 18 ANYS
icon-Plazaslimitadas
PLACES LIMITADES
120 PLACES
DSC_0670_RogerBenet

Activitats del Summer Camp

Summer Camp Ona Carbonell és un campus internacional amb nois i noies de tot el món, on s’ajunten per passar una setmana de convivència i aprenentatge amb una única finalitat, divertir-se practicant l’esport que més els agrada acompanyades de l’Ona Carbonell. Ella personalment s’ocupa amb minuciositat de l’organització de totes les activitats i té un compromís diari amb tots i totes, així com el seu seguiment personalitzat i assistència al Campus.

El Summer Camp Ona Carbonell planteja diferents nivells de sincronitzada. Des d’un nivell bàsic fins a un nivell superior deixant per al Elite Camp el nivell superior de perfeccionament tècnic.

Un Summer Camp internacional

Al Summer Camp Ona Carbonell acollim nois i noies de diferentes nacionalitats utilitzant l’anglès i el castellà com les llengües vehiculars d’aquesta estructura.

Les activitats del Summer Camp Ona Carbonell seran variades i totes elles enfocades a l’entreteniment i al món de la natació sincronitzada. Hi haurà ball contemporani, música i interpretació, coaching esportiu, hip hop, nutrició i dietètica, estiraments i prevenció, primers auxilis, work-shops, concurs MàsterChef, jocs de nit, sortida al Tibidabo i a la platja de la Barceloneta … I moltes més !

Tens algun dubte? Accedeix a l’apartat de preguntes freqüents del Summer Camp Ona Carbonell

Staff Tècnic

ONA CARBONELL

Actual integrant de l’equip espanyol de natació sincronitzada. En els Jocs Olímpics de Londres 2012, en la modalitat de duo, amb Andrea Fuentes, va guanyar la medalla de plata i en la modalitat per equips, va aconseguir la de bronze. Un total de 20 medalles en Campionats Mundials.

LAURA MALDONADO

Participació en 6 campionats del món i 12 campionats Internacionals representanto a Espanya. Amb més medalles aconseguides en europeus o mundials i 2 anys entrenant amb l’equip d’Ana Tarrés juntament amb Ona Carbonell.
Llicenciada en CAFE.

CONEIX A TOT EL STAFF

Les integrants del Staff Tècnic del #SummerCamp que treballessin colze a colze amb Ona Carbonell i Laura Maldonado perquè tots i totes els i les participants del #SummerCamp es diverteixin aprenent natació sincronitzada.
Staff Tècnic »

¡No hi pots faltar!

Et sumes al Summer Camp Ona Carbonell?

DSC_0756_RogerBenet

UN ESTIU PER A RECORDAR

DSC_0834_RogerBenet

COMPARTEIX L’EXPERIÈNCIA

DSC_2869_RogerBenet

COMPARTEIX LA TEVA PASSIÓ

DSC_0691_RogerBenet

EL MILLOR STAFF

web1-EN - quadrat elite

Encara vols més?

Si prefereixes enfocar-te al perfeccionament de la tècnica per ser millor esportista de la natació sincronitzada, t’animem a conèixer el Elite Camp, el Camp internacional pensat per nedadores d’un nivell alt que volen seguir progressant en el coneixement i desenvolupament personal de l’esport de la sincronitzada.

Elite Camp: 100% sincro

Tota la informació»

 

Galeria d’imatges

Mira com ens ho vam passar en les anteriors edicions!

DSC_0666_RogerBenet

DSC_2953_RogerBenet

DSC_2923_RogerBenet

DSC_2919_RogerBenet

Inscripció

675€

(pensió completa)

El preu inclou:

 • Participació en els 7 dies de durada del programa del Summer Camp Ona Carbonell (del 21 al 27 de juliol).
 • Allotjament en pensió completa a les instal·lacions del SEK Catalunya
 • Welcome pack i equipació exclusiva de natació sincronitzada.
 • Assessorament i seguiment de l’Equip entrenadores de sincronitzada seleccionades minuciosament per Ona.
 • Ús de les instal·lacions del SEK Catalunya durant tot el campus.
 • Presència de col·laboradors especials per a les activitats específiques de la natació sincronitzada dins i fora de l’aigua.
 • Nombrosos tallers complementaris a la formació integral dels nois i noies.
 • Dues sortides programades a les magnífiques instal·lacions del Club Natació Sabadell en el transcurs del campus per conèixer-lo i gaudir-lo.
 • Sortida al Tibidabo i platja de la Barceloneta.
 • Trasllats interns.
 • Assegurança d’accidents.
 • Últim dia festa-exhibició al Club Natació Sabadell per familiars de les / els participants.
 • *Opcional: +50€ inclou transport des de l’estació de Barcelona Sants o Aeroport del Prat (anada i tornada) a la residència del Summer Camp Ona Carbonell.
 • Consultar condicions de pagament, devolucions i preguntes freqüents.