Home-Català

Biografia

passió per l’esport

.

Em vaig iniciar en l’esport a través de la gimnàstica rítmica però aviat la meva passió per l’aigua em va portar a la natació sincronitzada. Des dels 14 anys formo part de l’Equip Nacional Espanyol de Natació Sincronitzada entrenant al CAR de Sant Cugat. Fins avui, he competit i gaudit de tres mundials júnior, quatre mundials absoluts, dos preolímpics i de l’Olimpíada de Londres 2012.

Guanyar la plata olímpica dels Jocs Olímpics de Londres 2012 és el més gran que he viscut com a esportista i aquesta experiència m’acompanyarà tota la vida. L’esport m’ha fet créixer com a persona ja que m’ha permès viure múltiples experiències irrepetibles, recórrer països i conèixer persones. La simbiosi de la natació sincronitzada i art ha unit la meva passió per ambdues coses.

La perfecció és una utopia a la qual un solament s’hi apropa gràcies al treball, la constància i la sana ambició de donar el màxim d’un mateix. Aquest és el meu objectiu, créixer com a esportista i com a persona, i poder apropar-me a ell gràcies al treball en equip, la disciplina i l’esforç.

Hi ha vida més enllà de l’esport i la meva es mou al voltant de l’art ja que el disseny i la moda són el centre dels meus estudis i potser, en un futur proper, també la meva professió.

web2-EN

Summer Camp Ona Carbonell

Del 21 al 27 de juliol, joves entre 7 i 18 anys tornarà a les recentment renovades instal·lacions del SEK-Catalunya per poder treballar, juntament amb Ona i el seu equip tècnic de entrenadores, tots els secrets que amaga la sincronitzada, així com diferents activitats de relació amb el medi natural i l’oci i visites a les instal·lacions del CN ​​Sabadell, utilitzant les seves piscines i una sortida a Tibidabo i la platja de la Barceloneta.
A què esperes? No deixis escapar l’ocasió!

web1-EN

Elite Camp Ona Carbonell
100% sincro

Elite Camp Ona Carbonell és un campus de tecnificació per a nedadores d’un nivell alt que volen seguir progressant en la sincronitzada. Ona vol transmetre els seus protocols d’entrenament, els seus secrets tècnics a aquest grup selecte de nedadores.
Les classes s’impartiran en grups reduïts amb major individualització i perfeccionament de la tècnica i moviments a la piscina.
Inscripcions limitades: només hi ha 60 places!

Compte enrere

per a la propera competició

World Championships Korea 2019

 

[/spb_row]