Home-Català

Biografia

Passió per l’esport

.

Em vaig iniciar en l’esport a través de la gimnàstica rítmica però aviat la meva passió per l’aigua em va portar a la natació sincronitzada. Des dels 14 anys formo part de l’Equip Nacional Espanyol de Natació Sincronitzada entrenant al CAR de Sant Cugat. Fins avui, he competit i gaudit de tres mundials júnior, quatre mundials absoluts, dos preolímpics i de l’Olimpíada de Londres 2012.

Guanyar la plata olímpica dels Jocs Olímpics de Londres 2012 és el més gran que he viscut com a esportista i aquesta experiència m’acompanyarà tota la vida. L’esport m’ha fet créixer com a persona ja que m’ha permès viure múltiples experiències irrepetibles, recórrer països i conèixer persones. La simbiosi de la natació sincronitzada i art ha unit la meva passió per ambdues coses.

La perfecció és una utopia a la qual un solament s’hi apropa gràcies al treball, la constància i la sana ambició de donar el màxim d’un mateix. Aquest és el meu objectiu, créixer com a esportista i com a persona, i poder apropar-me a ell gràcies al treball en equip, la disciplina i l’esforç.

Hi ha vida més enllà de l’esport i la meva es mou al voltant de l’art ja que el disseny i la moda són el centre dels meus estudis i potser, en un futur proper, també la meva professió.

BANNER web Ona copia

Mesa de trabajo 8 copia 2

Synchro & fun!

Ja tenim dates per el campament Ona Carbonell que celebrem del 30 de juliol al 5 d’agost 2023  per a que pogueu gaudir al màxim de la natació artística de la mà de l’Ona Carbonell i les millors entrenadores del panorama actual.
No t’ho perdis!

2023, amb la misma il·lusió

Vine i descobreix els secrets de la natació artística amb l’Ona i el seu equip tècnic d’entrenadores, així com activitats de relació amb el medio natural i l’oci.
Sense dubte, una molt bona opció per passar-t’ho en gran a l’estiu.
¡T’ esperem!