Home-Català

Biografia

passió per l’esport

.

Em vaig iniciar en l’esport a través de la gimnàstica rítmica però aviat la meva passió per l’aigua em va portar a la natació sincronitzada. Des dels 14 anys formo part de l’Equip Nacional Espanyol de Natació Sincronitzada entrenant al CAR de Sant Cugat. Fins avui, he competit i gaudit de tres mundials júnior, quatre mundials absoluts, dos preolímpics i de l’Olimpíada de Londres 2012.

Guanyar la plata olímpica dels Jocs Olímpics de Londres 2012 és el més gran que he viscut com a esportista i aquesta experiència m’acompanyarà tota la vida. L’esport m’ha fet créixer com a persona ja que m’ha permès viure múltiples experiències irrepetibles, recórrer països i conèixer persones. La simbiosi de la natació sincronitzada i art ha unit la meva passió per ambdues coses.

La perfecció és una utopia a la qual un solament s’hi apropa gràcies al treball, la constància i la sana ambició de donar el màxim d’un mateix. Aquest és el meu objectiu, créixer com a esportista i com a persona, i poder apropar-me a ell gràcies al treball en equip, la disciplina i l’esforç.

Hi ha vida més enllà de l’esport i la meva es mou al voltant de l’art ja que el disseny i la moda són el centre dels meus estudis i potser, en un futur proper, també la meva professió.

web2-EN2020-min

¡Syncro & fun!

Cada vez queda menos para que abramos las puertas del Summer Camp Ona Carbonell 2020… ¡Disfruta al máximo de la natación artística de la mano de Ona Carbonell y de las mejores entrenadoras del panorama actual!
¿A qué esperas? ¡No te lo pierdas!

Del 19 al 25 de julio

Ven y descubre los secretos de la natación artística con Ona y su equipo técnico de entrenadoras, así como diferentes actividades de relación con el medio natural y el ocio.
Sin duda, una muy buena opción para pasártelo en grande este verano.
¡Resérvatelo!

web1-EN2020-min

100% Sincro

¡Ya tenemos aquí la 3ª Edición del Elite Camp! Ona Carbonell y su equipo van a ayudarte a perfeccionar diferentes aspectos técnicos sobre tus movimientos dentro de la piscina.
¡Vive la experiencia!

Del 26 al 30 de julio

Ven a nuestro campus de tecnificación, hecho a medida para aquellas/os que queréis dar un paso más.
¡Resérvatelo!