Diari Elite Camp

Diari Elite Camp

Sabem que per les famílies és important estar al dia de les activitats i poder comprovar la bona estona que estan passant els seus fills, per això, cada dia a les 12:00h actualitzarem aquest apartat amb un breu resumen diari i totes les fotografies de les activitats dels Ona Camps.

A continuació disposa del recopilació fotogràfica dels Ona Camps

Elite Camp Ona Carbonell

Dia 1 – 28/07
Primer dia del camp! Les participants van arribar al llarg del diumenge i van començar amb la rutina d’entrenaments, van tenir l’oportunitat de conèixer al nostre Staff i a les nostres convidades especials, Virginie Dedieu i Vlada Chiguiriova. A més a més, es va repartir el welcome pack (vestit de bany Taymory, gymsack, Pack Isdin, samarreta, capell de bany), aquí podeu llegir la notícia del nostre kit de benvinguda. Finalment, es van distribuir les diferents habitacions.
Totes les fotos:
 Àlbum fotogràfic »

Dia 2 – 29/07
Les participants van realitzar amb total normalitat els entrenaments corresponents i van donar la benvinguda a la nostra CampiONA, amb una calorosa abraçada. Durant les pràctiques van estar presents tant la Ona Carbonell com la Vlada i la Virginie, les quals anaven rotant per tots el grups per a donar els seus millors consells. Finalment, les nostres participants van realitzar un taller psicològic per a controlar els nervis i les emocions abans de la competició a càrrec de Luana Prato i Saul Alcaraz de KeyPsychology.
Todas las fotos: Àlbum fotogràfic »

Dia 3 – 30/07
Ahir les nostres participants van fer sortida al CAR. La mateixa Ona va fer de guia per tota la instal·lació i les nenes van poder fer un entrenament a la piscina on habitualment entrena amb la Vlada, Virginie i ella mateixa. Es van quedar a dinar en el mateix CAR i també van fer ronda de firmes amb les nostres convidades especials i la Ona. Per la tarda, van fer una altre sessió d’entrenament al CNS i finalment, a la nit van jugar al Minute to Win it, joc amb reptes per equips, molt divertit.
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic »

Dia 4 – 31/07
Les nostres participants ho han donat tot en l’últim dia abans de l’exhibició final. Van fer els últims assajos amb tot el staff i van rebre els millors consells de la Vlada, la Virginie i la Ona. A més a més, van tenir diferents tallers. Sens dubte, el millor moment va arribar a la nit amb el nostre GOT TALENT on les noies van preparar grans actuacions.
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic »

Dia 5 – 01/08
EXHIBICIÓ FINAL!
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic »
Resum videogràfic exhibició: Vídeo exhibición »

Recordi que en cas de què desitgi que alguna fotografia sigui retirada, o fer qualsevol observació, pot contactar amb nosaltres.

Si vols estar al dia de tot el que farem en els Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostre compte oficial d’Instagram.

Vols saber més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elit Camp: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>