Quines diferències existeixen entre el Summer i l’Elite Camp?

Quines diferències existeixen entre el Summer i l’Elite Camp?

Aquest estiu arriba la cinquena i segona edició, del #SummerCampOC i #EliteCampOC, respectivament, organitzat per Ona Carbonell. Després de les passades edicions, aquest any es vol consolidar els valors que intentem inculcar a les noves generacions com l’esforç, la disciplina, la motivació, la il·lusió i el sacrifici, però també la passió i l’amor per l’esport, i especialment per la sincronitzada.

D’una banda, tots dos campus tenen la mateixa passió per la natació la sincronitzada, rebent seguiment personalitzat i assistència per Ona Carbonell. A més a més, en els dos comptem amb la presència de participants de tot el món pel que l’anglès i l’espanyol seran les llengües vehiculessis.

Summer Camp

Dates: del 21 al 27 de juliol
Places: hi ha un total de 120 places
Edats: entre 7 i 18 anys
Instal·lacions esportives: SEK CatalunyaCNSabadell
Allotjament: SEK Catalunya
Staff Tècnic: Tota la informació »
Què és? Campus internacional que planteja diferents nivells de natació sincronitzada. Des d’un nivell bàsic fins a un nivell superior deixant per a l’Elit Camp el nivell superior de perfeccionament tècnic. Les activitats seran variades enfocades a l’oci i al món de la natació sincronitzada, en definitiva, divertir-se practicant l’esport que més els agrada.
Criteris inscripció: Oberta la participació a tothom, encara que recomanem tenir un nivell mínim de natació sincronitzada
Sortida especialMarineland Catalunya 

Elit Camp

Dates: del 28 de juliol a l’1 d’agost
Places: hi ha un total de 60 places
Edats: entre 7 i 18 anys
Instal·lacions esportives: CN Sabadell
Allotjament: Hotel Urpí
Staff Tècnic: Tota la informació »
Special Guests: Pròximament
Què és? Campus internacional més exigent i més competitiu que està pensat per a nedadores d’un nivell alt que volen continuar progressant en el coneixement i desenvolupament personal de l’esport de la sincronitzada. Grups reduïts perquè hi hagi una major individualització i perfeccionament de la tècnica i moviments en la piscina. Les activitats de l’Elit Camp seran variades i totes elles enfocades al perfeccionament de la tècnica per a ser millor esportista de la natació sincronitzada. Les activitats van des de coaching esportiu, nutrició i dietètica, hip-hop, estiraments i prevenció, primers auxilis i moltes més.
Criteris d’inscripció: Com a criteri general, només podran inscriure’s les nedadores que puguin demostrar que hagin competit a nivell nacional. El Staff de l’Elit Camp podrà demanar una prova videogràfica on es demostrin les habilitats mínimes per a accedir a l’Elit Camp.
Sortida especial: CAR Sant Cugat

Si tens qualsevol dubte, pots consultar l’apartat de preguntes freqüents o també pots contactar amb nosaltres.

Si vols estar al dia de tot el que farem en els Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostre compte oficial d’Instagram.

Vols saber més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elit Camp: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>