FAQ Summer Camp Ona Carbonell

FAQ Summer Camp Ona Carbonell

Els Camps Ona Carbonell són uns campus esportiu on, mitjançant la natació sincronitzada, volem desenvolupar les qualitats del/la nen/a a nivell motriu, psíquic i social, aprenent i adquirint tota una sèrie de valors implícits a l’esport: respecte, amistat, autoconfiança… Utilitzem la natació sincronitzada com a eina per al desenvolupament del/la nen/a, incidint en la vessant educativa i formadora de l’esport, mitjançant jocs i formes jugades que faran del Campus una estada única, didàctica i molt divertida.En aquest document us anirem resolent les preguntes freqüents i el funcionament bàsic del Camps Ona Carbonell, però per a qualsevol qüestió o suggeriment, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Preguntes Freqüents

Totes les notícies d’actualidat dels Ona Camps
Totes les notícies »

Quina diferència hi ha entre “Summer Camp” i el “Elite Camp”?
Elite Camp: Camp internacional que està pensat per nedadores d’un nivell alt que volen seguir progressant en el coneixement i desenvolupament personal de l’esport de la sincronitzada. Les activitats de l’Elite Camp Ona Carbonell seran variades i totes elles enfocades al perfeccionament de la tècnica i capacitats per avançar com a esportista. Les activitats van des tècnica avançada, improvisació i expressió corporal, psicologia esportiva, ball, estiraments i prevenció de lesions, avaluació de rutines i moltes més.
Summer Camp: Camp internacional que planteja diferents nivells de sincronitzada. Des d’un nivell bàsic fins a un nivell superior deixant per al Elite Camp el nivell superior de perfeccionament tècnic. Les activitats seran variades enfocades al lleure i al món de la natació sincronitzada, en definitiva, divertir-se practicant l’esport que més els agrada .

Criteris inscripció
Summer Camp: Oberta la participació a tothom, tot i que recomanem tenir un nivell mínim de natació sincronitzada
Elite Camp: Com a criteri general, només podran inscriure les nedadores que puguin demostrar que tenen el nivell nacional.

Distribució grups & criteri
La distribució dels diferents grups de cada Camp es regirà segons criteri tècnic del Staff.

Quantes hores diàries es farà d’entrenament a l’aigua?
Summer Camp: Aproximadament 3-4h al dia
Elite Camp: Aproximadament 4-5h al dia

En cas d’urgència, com podem contactar amb el responsable del Campus?
En cas d’urgència podreu contactar amb el Responsable dels Camps: Joel Ramírez

Quan estarà l’Ona Carbonell amb la meva filla/fill
Summer Camp: L’Ona participarà activament durant el desenvolupament del Summer Camp assistint un mínim de 3 dies del Summer Camp on estarà amb tots els/les nens/es del Camp (susceptible a canvis per motius de força major)
Elite Camp: L’Ona participarà directament en aquest Camp i seguirà el dia a dia de totes les participants amb una atenció molt personalitzada  (susceptible a canvis per motius de força major)

Hi poden participar nens?
Tant el Summer Camp com el Elite Camp estan oberts a nens i nenes. Encara diriem més, animem a tots els nens que participin dels Camp de l’Ona Carbonell!

Banyador Taymory
Totes les inscrites se’ls obsequiarà amb un banyador Taymory (marca líder al sector).
Important: es necessita especificar talles segons Taymory
– Indicacions banyadors nena »
– Indicacions banyadors dona »

Samarreta Welcomepack
Al Welcomepak també oferirem una samarreta commemorativa al campus d’Ona Carbonell.
Important: heu d’especificar les mides segons aquesta samarreta
 Indicacions »

Temes mèdics
Tots els participants durant el desenvolupament dels Camps Ona Carbonell seran donats d’alta en una assegurança esportiu i d’accidents. Així mateix, hauran de portar la targeta sanitària i el llibre de vacunes o la fitxa de salut amb les dades actualitzades de l’estat de vacunació.

L’organització comptarà amb la presència de personal mèdic per atendre les petites incidències (ferides, torçades, etc.).

Cal que informeu a la Direcció del Campus de qualsevol aspecte mèdic que creieu rellevant (malaltia, patologia crònica, discapacitat, tractaments, al·lèrgia, intolerància, lesió…) que pugui requerir d’alguna actuació especial.
Formulari mèdic (autorització) »

En cas que el participant hagi de prendre medicació durant el campus, com es gestiona?
El Camps Ona Carbonell pot facilitar un full d’autorització per prendre medicaments. El tutor haurà de signar-lo i especificar-hi la dosi i l’horari en què s’ha de prendre. El primer dia del Camp s’ha de facilitar el medicament al director/a, el qual el custodiarà i el subministrarà seguint les instruccions del full d’autorització de medicaments.

Poden portar medicació “per si de cas”, és a dir, perquè són propensos a tenir mal de cap, de panxa, etc.?
Els participants menors d’edat no poden portar, en cap cas, medicaments a la motxilla. Si el participant necessita prendre medicació en un moment puntual, cal que el director/a tingui signat el full d’autorització per prendre medicaments, i tingui, també, el medicament, que serà retornat l’últim dia de les colònies. Si no tenim aquest full signat i el participant es posa malalt, el portarem al metge.

Com s’actua si el meu fill o filla es troba malament al Camp?
Portem el participant al metge i truquem als pares o tutors per informar-los de la situació. Un cop hem estat atesos, informem d’allò que ha dit el metge i, si ens han receptat un medicament, fem saber quin és. A partir d’aquest moment, seguim les instruccions del metge, si els pares o tutors no hi tenen cap inconvenient.

Per anar al Camp, què cal portar?
Adjuntem el llistat de material que recomanem portar. Items list »

Instruccions arribada/entrada
L’entrada es realitzarà a partir de 30 minuts abans de l’inici dels Camps Ona Carbonell (SummerCamp al SEK Catalunya / EliteCamp al CNSabadell).

L’organització dels Camps no es pot responsabilitzar dels/les nens/es que arribin abans, ni després d’obrir portes.

En cas d’arribar més tard de l’hora indicada, l’entrada es farà directament per la recepció (SummerCamp al SEK Catalunya / EliteCamp al CNSabadell). El pare/mare o tutor informarà a la recepció i serà recollit per un monitor que l’acompanyarà fins el seu grup. Pel bon funcionament i organització, preguem que aquestes incidències siguin excepcionals. A més a més, el moment de l’entrada és ideal per a que pugueu comentar amb els monitors/monitores qualsevol aspecte referent al nen/a

Instruccions sortida
La sortida es realitzarà per les mateixes instal·lacions ons es desenvolupen els Camps (SummerCamp al SEK Catalunya / EliteCamp al CNSabadell).

Amb la finalitat de donar un servei de qualitat, seguretat i millor organització, cap nen/a podrà sortir sol/a o ser recollit per cap persona que no estigui autoritzada per escrit (Full d’autorització de sortida-recollida). La Recepció del Centre us facilitarà aquest document. Si hi ha alguna situació particular i excepcional referent a la recollida preguem que ens ho comuniqueu per escrit autoritzant a la/les persona/es que recolliran al nen o la nena. Els/Les nens/nenes que hagin de sortir abans de l’hora de finalització del Campus hauran de portar una autorització signada pel pare/mare o tutor/a i donar-la al seu monitor a primera hora. En aquests casos, els nens seran recollits per la recepció del centre. Per una millor organització i funcionament, preguem que aquests casos siguin excepcionals.

Objectes Perduts
Tots els objectes perduts seran recollits diàriament i emmagatzemats. Estaran a la vostra disposició l’ñultim dia del Camp. El fet que hi consti el nom i cognoms ens facilitarà el seu reconeixement.

Staff
Tot l’equip de monitors del Campus està compromès de forma activa amb l’àmbit de l’educació i l’esport. La seguretat, responsabilitat i professionalitat són les actituds bàsiques comunes a tot l’equip de monitors del Campus. A més a més, del dinamisme, l’experiència i formació acadèmica adient: Llicenciats en CAFE, Diplomats en Magisteri d’Educació Física i d’Infantil, Tècnics en Animació Física i Esportives, Monitor de lleure, Tècnics Aquàtics, entrenadors especialistes del seu esport …

Planificació activitats
Totes les activitats i sessions del campus son dirigides, planificades i redactades prèviament per escrit pels nostres monitors. Aquesta programació fa que el nivell de qualitat, diversió i seguretat sigui el segell de qualitat del Campus.

Activitats aquàtiques
Aquestes activitats son realitzades per unes entrenadores amb molta experiència en el mòn de la natació artística, conjuntament amb el monitor del grups i monitors de suport. Tots els grups realitzaran diàriament activitats aquàtiques –piscina coberta i/o descoberta i 100% guiades i dirigides pel nostre equip d’especialistes aquàtics. La seguretat i qualitat d’aquesta activitat és un referent per nosaltres. Si teniu qualsevol qüestió o comentari no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres o amb el monitor.

Alimentació
La dieta alimentària està pensada i dissenyada per a nens que van a desenvolupar activitats esportives tenint en compte Quant els Recomanacions nutricionals transmeses paper Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

D’aquesta manera s’ha preparat un menú setmanal complet i equilibrat que permeti als nens/es dur a terme activitats esportives.
Aquells nens que tinguin alguna peculiaritat alimentària (al·lèrgia al gluten, etc.) s’haurà de comunicar per Escrit 1 minim d’una semana Abans de l’inici dels Camps OC.

Disposem, previ avís, de menús especials: dieta astringent, dieta tova, hipocalòrica, diabètics, celíacs, intolerants… En aquests casos s’ha de fer constar de forma explícita a l’apartat mèdic del full d’inscripció, explicant quins aliments NO pot prendre el nen/a inscrit.

Presència dels pares
Els pares que acompanyen els seus fills als Camps Ona Carbonell hauran d’evitar entrar a les instal·lacions per no pertorbar l’horari i les activitats del Camp. Perquè els pares puguin conèixer de primera mà els Camps Ona Carbonell, el dia de la reunió amb els pares (properament informarem) podran conèixer les instal·lacions així com a l’equip humà que treballarà en els Camps Ona Carbonell. L’últim dia del campus i a manera de comiat se celebrarà una festa en la qual també podran participar els pares.

Dia a dia del Campus
Podeu seguir-nos al nostre Instagram Campus Ona Carbonell. Segueix-nos!
Diàriament disposeu del recull fotogràfic del Campus (link privat que serà enviat als pares mitjançant mail)
Durant els campus s’enviarà Newsletter amb el resum d’activitats + fotos
Totes les notícies d’actualidat dels Ona Camps Totes les notícies »

Quin dia, a quina hora i on serà la presentació el primer dia de Campus?
La presentació serà el primer dia de Campus. El lloc i l’hora ja us el confirmarem unes setmanes abans de començar el Campus en un correu on també rebreu el full de recomanacions.

És necessari venir el dia de la presentació del Campus?
Sí, perquè a part de la presentació del Campus, els nois i noies faran el primer entrenament per definir els grups d’entrenament per la resta del Campus (que evidentment es podran modificar a mesura que avanci el Campus).

Poden dormir a la mateixa habitació amics, familiars o coneguts?
Sí, sempre que el director/a del Campus no hi trobi cap inconvenient i que hi hagi disponibilitat de llits en les places assignades a la nostra colònia.

Poden portar telèfons mòbils, reproductors de música o altres aparells electrònics?
Entenem que tots aquests aparells no fomenten la convivència amb els companys i dificulten el fet que el participant se senti part d’un grup. Per tant, l’ús dels telèfons mòbils, els MP3, consoles o altres aparells estarà limitat en certes franges durant els dies de Campus.

Els participants dels Camps Ona Carbonell poden portar diners?
Els diners poden ser una font de conflicte, per la qual cosa recomanem que no se’n portin. En cas de portar-ne, l’organització no es podrà fer càrrec d’aquesta responsabilitat.

Horaris de arribada i recollida

Des de l’organització, en els casos que sigui necessàri i previa contractació (50€ anada & tornada), s’ofereix la possibilitat de transllat des de l’estació de Barcelona Sants o Aeroport del Prat (anada i tornada) a la residència del Camp Ona Carbonell. D’altra banda informem que durant tot el dia hi haurà una persona de de l’organització tant a l’estació de Sants com a l’aeroport, perquè d’aquesta forma els participants del Camp estiguin acompanyats en tot moment.
La contractació del servei de transport s’ha d’especificar al formulari d’inscripció. En el cas de que no ho hagi especificat, posi’s en contacte amb nosaltres.

Formulari autorització servei transport i recollida »

Seguidament detallem els torns i horaris dels recorreguts tant per a l’arribada com per a la finalització.

Summer Camp
21/07/2019 – Arribada
- 1r torn:  Estació de Sants (Mc Donald’s 10:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 10:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 10:30h) – Residència SEK (11:15h)
- 2n torn:  Estació de Sants (Mc Donald’s 13:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 13:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 13:30h) – Residència SEK (14:15h)
- 3r torn:  Estació de Sants (Mc Donald’s 16:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 16:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 16:30h) – Residència SEK (17:15h)
- 4t torn: Estació de Sants (Mc Donald’s 20:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 20:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 20:30h) – Residència SEK (21:15h)

27/07/2019 – Finalització
- 1r torn:  Sortida Residència SEK (11:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 11:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 12:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 12:15h)
- 2n torn:   Sortida Residència SEK (13:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 13:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 14:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 14:15h)
- 3r torn: Sortida Residència SEK (16:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 16:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 17:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 17:15h)
- 4t torn:  Sortida Residència SEK (19:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 19:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 20:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 20:15h)

Elite Camp
28/07/2019 – Arribada
- 1r torn:  Estació de Sants (Mc Donald’s 10:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 10:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 10:30h) – Hotel Urpí (11:15h)
- 2n torn:  Estació de Sants (Mc Donald’s 13:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 13:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 13:30h) –  Hotel Urpí  (14:15h)
-3r torn:  Estació de Sants (Mc Donald’s 16:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 16:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 16:30h) –  Hotel Urpí  (17:15h)
-4t torn: Estació de Sants (Mc Donald’s 20:00h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 20:15h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 20:30h) –  Hotel Urpí  (21:15h)

01/08/2019 – Finalització
- 1r torn:  Sortida Hotel Urpí  (11:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 11:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 12:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 12:15h)
- 2n torn:   Sortida Hotel Urpí  (13:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 13:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 14:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 14:15h)
- 3r torn: Sortida Hotel Urpí  (16:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 16:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 17:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 17:15h)
- 4t torn:  Sortida Hotel Urpí  (19:00h) – Estació de Sants (Mc Donald’s 19:45h) – Aeroport el Prat T1 (“Caffe di Fiore” 20:00h) – Aeroport el Prat T2 (Estàtua Caballo de Botero 20:15h)

Inscripcions i pagament

Com sabré que tinc plaça?
Un cop enviat el formulari d’inscripció de la web, la plaça ja queda pre-reservada. La inscripció i la reserva es farà efectiva un cop validada i s’hagi fet efectiu el pagament inicial (50% import total)

Com puc fer el pagament de la inscripció?
Abans d’omplir el formulari de pre-inscripció, preguem llegeixi atentament les següents instruccions:

Formulari pre-inscripció
Un cop enviat el formulari, la plaça ja queda pre-reservada. La inscripció i la reserva es farà efectiva un cop validada i s’hagi fet efectiu el pagament inicial (50% import total)

Abonament primer pagament
Aboni el 50% de l’import total per a reservar la plaça: 337,50 € (675 €/2)
– Número de compte: ES88 0216 0251 5606 0069 3467
– Indicar en el concepte el nom i cognoms del noi / noia.
*Transport: en els casos que sigui necessari, l’abonament del cost del transport es farà en el segon pagament (transport des de l’estació de Barcelona Sants o bé Aeroport del Prat (anada i tornada) a la residència del Summer Camp Ona Carbonell)
– La plaça no quedarà reservada fins no fer efectiu el pagament inicial (50% import total)

Segon pagament
Per a fer el segon pagament, rebrà un avis al correu que ens faciliti amb l’import (el 50% restant) que s’haurà d’abonar abans del 30 de juny (en els casos que sigui necessari, també s’afegirà l’abonament del cost del transport.  (aquest segon pagament serà la validació definitiva).

Com sabré si heu rebut l’ingrés o el pagament que he fet amb targeta?
Un cop rebuda la sol·licitud de pre-inscripció i s’hagi realitzat el pagament del 50% de l’import total, l’organització li enviarà un correu electrònic de confirmació de la reserva de la seva plaça.

Cal enviar el comprovant de l’ingrés o del pagament amb targeta?
No és obligatori, però si molt recomanable.

He fet el pagament de la inscripció, però al final no puc venir. Que he de fer?
Poseu-vos en contacte amb nosaltres tan aviat com us sigui posible. 

Devolucions
Es pot anul·lar la reserva fins a un mes abans de l’inici del campus mitjançant notificació electrònica. Es retornarà el total del primer pagament excepte 50 euros per despeses de gestió. A partir d’aquesta data, no es retornarà l’import de la reserva sota cap concepte.

Per a qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>