Hotel Urpí

Hotel Urpí

Hotel Urpí

Amb la intenció de seguir millorant any rere any, per aquesta edició les participants de l’Elite Camp dormiran a escassos 15 minuts de les instal·lacions del CNS i no només això, sinó que l’Hotel Urpí és l’hotel oficial del CNS. Amb aquest canvi esperem reduir considerablement el temps gastat en trasllats, ja que l’any passat trigàvem 30 minuts des del SEK CATALUNYA al CNS, sense oblidar-nos que aquest trasllat es feia dues vegades al dia. Aquesta és la principal novetat respecte a l’any passat, una gran comoditat per a que els participants aprofitin encara més al Camp Ona Carbonell.

L’Hotel Urpí és al centre comercial i empresarial de Sabadell. La seva privilegiada ubicació permet als seus clients gaudir d’una variada oferta de serveis d’oci. Està situat a tan sols 17 quilòmetres de Barcelona i 15 minuts caminant del CNS, lloc on s’entrenaran les nenes durant el Elite Camp. L’Hotel Urpí destaca també per la gastronomia del seu Restaurant i els 1000 m2 de salons climatitzats preparats per acollir reunions d’empresa, reunions familiars, congressos, convencions, casaments, presentacions … per al que els avalen més de 120 anys d’experiència en el sector .

Quieres saber más sobre el Hotel Urpí? Tota la informació »

Informació del Summer Camp »
Informació del Elite Camp »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>