Staff #SummerCamp Ona Carbonell

Staff #SummerCamp Ona Carbonell

CONEIX TOT EL STAFF

Les integrants del Staff Tècnic del #SummerCamp que treballessin colze a colze amb Ona Carbonell i Laura Maldonado perquè tots i totes els i les participants del #SummerCamp es diverteixin aprenent natació sincronitzada.

DSC_0670_RogerBenet

ONA CARBONELL

Actual integrant de l’equip espanyol de natació sincronitzada. En els Jocs Olímpics de Londres 2012, en la modalitat de duo, amb Andrea Fuentes, va guanyar la medalla de plata i en la modalitat per equips, va aconseguir la de bronze. Un total de 20 medalles en Campionats Mundials.

LAURA MALDONADO

Participació en 6 campionats del món i 12 campionats Internacionals representanto a Espanya. Amb més medalles aconseguides en europeus o mundials i 2 anys entrenant amb l’equip d’Ana Tarrés juntament amb Ona Carbonell. Llicenciada en CAFE.

Esther

ESTHER FERNANDEZ

Entrenadora Superior de Natació Artística. Tècnic superior en Nutricion Esportiva, alimentació i dietoteràpia, coach nutricional i esportiva i preparadora física. Va ser nedadora en el Real Canoe N.C becada al Centre de Tecnificació de Madrid (IMDER). Component de l’equip nacional infantil a 2006 per participar a la Copa COMEN (medalla d’Or). Entrenadora 4 anys al Club Natació Eivissa. Actualment és entrenadora de les categories Junior i Absoluta del Real Canoe.

Nedadora Màster i quarta del món en duo, en el Campionat Màster del 2017 celebrat a Budapest. Entrenadora en dos campus de la RFEN

Nerea

NEREA JUNOY

Després de 13 anys nedant per a la A.D Sincro Retiro, va decidir fer un màster en alt rendiment esportiu (COE). Gràcies als seus estudis com a fisioterapeuta podrem conèixer més a fons com estirar i escalfar aquells músculs més implicats en la natació artística. Després de nombrosos èxits com a nedadora amb un gran currículum de medalles ha seguit sumant resultats reeixits com a entrenadora. Igual que totes les nostres entrenadores ha passat per totes les categories. Ha treballat en més de tres campus diferents, inclosos el de la Federació Espanyola. Actualment, segueix com a nedadora absoluta per al seu club de Madrid. Gràcies a la seva constància i superació aconsegueix allò que es proposa.

Maria Gallego

MARÍA GALLEGO

Nedadora i entrenadora de Madrid, que després de ser 7 vegades campiona d’Espanya de les quals una individualment. Va decidir ficar-se al món dels àrbitres. Maria ens parlarà de tècnica i ens ajudarà amb truquets per corregir aquells punts febles. Actualment treballa en escola i en club i ha estat responsable d’un Campus celebrat a Madrid per a nenes d’escola.

Andrea

ANDREA FUERTES

Treballa actualment amb la Federació Madrilenya de Natació. Ha estat una de les nedadores estrella de la A.D Sincro Retiro. Té nombroses medalles després representar Espanya tant a nivell MENGEN com Junior. La seva especialitat és la categoria aleví i amb ella podrem gaudir d’unes dures classes de flexibilitat i salsa.

Maria Garcia

MARÍA GARCÍA

Nedadora de la A.D Sincro Retiro, dues vegades campiona d’Espanya sènior-absoluta. Actualment és nedadora absoluta per aquest club i no va dubtar a repetir amb nosaltres després de l’experiència de l’any passat. Ha treballat a nivell escolar amb totes les categories.

Ester

ESTER ENCUENTRA

Finalitzant el grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i el Màster en Alt Rendiment Esportiu. És jutge territorial de Natació artística. Ha finalitzat la seva carrera com a nedadora pel club Somontano d’Osca, i després d’uns anys allà com a entrenadora va decidir deixar-ho tot i posar-se al capdavant del club esportiu Alcarreño a Guadalajara. Aquesta al càrrec de totes les categories i està deixant al club per la part alta. Ha estat l’encarregada de modificar el nostre reglament gràcies a la seva experiència com a entrenadora de gimnàstica rítmica. Ens omplís amb les seves acrobàcies i preparació física fora de l’aigua.

Claudia

CLAUDIA CEBRIÁN

Després de finalitzar la seva carrera com a nedadora a Madrid treballa per a una escola amb la totes les categories. Ha estat responsable d’altres Campus de Natació Artística i gràcies a la seva vivència a Itàlia podrà traduir aquelles nedadores que vinguin de fora. Ens ensenyarà part de la preparació física fora i dins de l’aigua.

Carlota

CARLOTA ECHEBARRIA

La Carlota és una de les entrenadores que va estar ja amb nosaltres l’any passat al Campus. Ve de d’un dels clubs més potents de Madrid i actualment treballa per a l’equip Aleví de la A.D Sincro Retiro. La seva positivitat arrasa allà on va. Té un domini tant d’anglès com d’italià que ajudés a la relació entre les nenes internacionals.

Estel

ESTEL FERRERAS

Germana de la Berta Ferreras no es queda lluny dels èxits aconseguits en campionats Nacionals. És nedadora del Club Natació Kallipolis en les modalitats de sol, duo i quip. Repeteix de nou al campus i la seva debilitat i passió són les nenes petites. Sap treure el major profit d’aquesta categoria tan exigent.

AINOHA TERRONES

Nedadora del club Alcarreño de Guadalajara. Guanyo el primer premi per equips a l’Open de Barbastre d’aquest mateix any. És component de la Companyia de Dansa Enredados amb diversos premis a nivell nacional. S’encarregués de la part de Ballet que és importantíssima per al nostre esport.

Vols saber-ne més?

Tota la informació del Summer Camp »
Tota la informació del Elite Camp »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>