Staff #EliteCamp Ona Carbonell

Staff #EliteCamp Ona Carbonell

CONEIX A TOT EL STAFF

Les integrants del Staff Tècnic del #EliteCamp que treballessin braç a braç amb Ona Carbonell i Laia Filella perquè tod@ l@s participants del #EliteCamp es diverteixin aprenent natació sincronitzada.

DSC_0670_RogerBenet

ONA CARBONELL

Actual integrant de l’equip espanyol de natació sincronitzada. En els Jocs Olímpics de Londres 2012, en la modalitat de duo, al costat d’Andrea Fuentes, va guanyar la medalla de plata i en la modalitat per equips, va aconseguir la de bronze. Un total de 20 medalles en Campionats Mundials.

VIRGINIE DEDIEU

En els Jocs Olímpics de 2000 celebrats a Sídney(Austràlia) va guanyar la medalla de bronze en el concurs per parelles. També ha guanyat diverses medalles en els campionats del món, com els tres ors aconseguits a Barcelona 2003, Mont-real 2005 i Melbourne 2007 en la competició individual.

Vlada Chigireva

VLADA CHIGIREVA

En els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 va guanyar la medalla d’or en el concurs per equips. A més, té el títol de “Honoured Màster of Sport”en la Federació Russa.

Laia Filella

LAIA FILELLA

Entrenadora de Natació Sincronitzada per la RFEN. Esportista d’elit del CN Kallipolis formant part de la selecció espanyola de natació artística fins a 2003. Medallista en mundials i europeus així com repetides vegades campiona d’Espanya. Després de la seva retirada com a esportista ha treballat en espectacles i musicals produint i interpretant les coreografies aquàtiques. Va fundar el Club de Sincro de La Nucia sent directora tècnica i entrenadora durant 6 anys. Part del staff tècnic en tres de les edicions dels Campus de Sincro de OnaCarbonell. Actualment és entrenadora dels grups de competició nacional de Natació Artística en el Club Natació Sabadell, així com entrenadora responsable de la categoria infantil de natació artística de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Esther

ESTHER FERNANDEZ

Entrenadora Superior de Natació Artística. Tècnic superior en Nutricion Esportiva, alimentació i dietoteràpia, coach nutricional i esportiva i preparadora física. Va ser nedadora en el Real Canoe N.C becada en el Centre de Tecnificació de Madrid (IMDER). Component de l’equip nacional infantil en 2006 per a participar en la Copa Mengen (medalla d’Or). Entrenadora 4 anys en el Club Natació Eivissa. Actualment és entrenadora de les categories Júnior i Absoluta del Real Canoe.
Nedadora Màster i quarta del món en duo, en el Campionat Màster del 2017 celebrat a Budapest. Entrenadora en dos campus de la RFEN

CristinaSalvador

CRISTINA SALVADOR

Entrenadora superior de natació artística, exnedadora de la selecció absoluta del 2009-2016 , i actual entrenadora alevin i absoluta del Club Natació Granollers.

Maria Gallego

MARÍA GALLEGO

Entrenadora Auxiliar de Natació Artística. Actualment entrenadora aleví i infantil de condicionament físic i figures en A.D Sincro Retir. Nedadora de Natació artistica des dels 10 anys, becada durant dos anys en el Centre de Tecnificació de la Comunitat de Madrid, sent campiona d’Espanya 7 vegades a nivell individual i per equips en totes les categories. Des de l’any 2018 és Jutge Nacional en natació artística.

Muriel Escalé

MURIEL ESCALÉ

Actual Directora Esportiva de la Secció de Natació Artística del Club Natació Granollers i Tècnica de la Selecció Nacional Júnior. Nou anys d’experiència com a entrenadora de diferents categories, Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i Entrenadora Superior de Natació Artística per la RFEN. Diversos títols de Campiones d’Espanya amb Alevins, Infantils i Júnior del Club Natació Granollers al llarg de la carrera professional.

Lorena Sanchez

LORENA SANCHEZ

Entrenadora superior de natació artística, diplomada en fisioteràpia i coach personal. Entrenadora responsable de diferents clubs d’Espanya durant 8 anys.
Nedadora de la selecció espanyola infantil i júnior.

 

Vols saber més
Summer Camp: Tota la informació »
Elit Camps: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>