Staff #EliteCamp Ona Carbonell

Staff #EliteCamp Ona Carbonell

CONEIX TOT EL STAFF

Les integrants del Staff Tècnic del #EliteCamp que treballessin colze a colze amb Ona Carbonell i Laia Filella perquè tots i totes els i les participants del #EliteCamp es diverteixin aprenent natació sincronitzada.

DSC_0670_RogerBenet

ONA CARBONELL

Actual integrant de l’equip espanyol de natació sincronitzada. En els Jocs Olímpics de Londres 2012, en la modalitat de duo, amb Andrea Fuentes, va guanyar la medalla de plata i en la modalitat per equips, va aconseguir la de bronze. Un total de 20 medalles en Campionats Mundials.

VIRGINIE DEDIEU

En els Jocs Olímpics de 2000 celebrats a Sydney (Austràlia) va guanyar la medalla de bronze en el concurs per parelles. També ha guanyat diverses medalles en els campionats del món, com els tres ors aconseguits a Barcelona 2003, Mont-real 2005 i Melbourne 2007 en la competició individual.

Vlada Chigireva

VLADA CHIGIREVA

En els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro 2016 va guanyar la medalla d’or en el concurs per equips. A més, té el títol de “Honoured Master of Sport” a la Federació Russa.

Laia Filella

LAIA FILELLA

Entrenadora de natació sincronitzada per la RFEN. Esportista d’elit del CN ​​Kallipolis formant part de la selecció espanyola de natació artística fins a 2003. Medallista en mundials i europeus així com repetides vegades campiona d’Espanya. Després de la seva retirada com a esportista ha treballat en espectacles i musicals produint i interpretant les coreografies aquàtiques. Va fundar el Club de Sincro de La Nucia sent directora tècnica i entrenadora durant 6 anys. Part de l’staff tècnic en tres de les edicions dels Campus de Sincro d’Ona Carbonell. Actualment és entrenadora dels grups de competició nacional de Natació Artística al Club Natació Sabadell, així com a entrenadora responsable de la categoria infantil de natació artística de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana.

Esther

ESTHER FERNANDEZ

Entrenadora superior després de 12 anys nedant per al Real Canoe, dels quals la meitat formant part del Centre de Tecnificació de Madrid porta dedicant-se 10 anys com a entrenadora passant per diferents clubs. Ha participat representant a Espanya a la Copa COMEN. Ha aconseguit fer pòdium no només com a nedadora sinó també com a entrenadora i compta amb l’experiència d’ensenyar a diferents categories. Des escola fins absoluta. Ha realitzat diferents campus no només per la Federació Espanyola, sinó també, per a aquells clubs que més ho necessiten. Sense deixar de banda la tècnica aporta noves coreografies a aquest esport, innovant i arriscant-sense importar-li la categoria i el nivell. Destaca per la seva proximitat a l’hora de treballar i gràcies a haver estudiat nutrició ens ensenyarà una part fonamental de l’esport, l’alimentació. També ensenyarà a les nostres noies com agafar força amb unes classes de Boxa.

CristinaSalvador

CRISTINA SALVADOR

Entrenadora superior de natació artística, ex nedadora de la selecció absoluta del 2009-2016, i actual entrenadora aleví i absoluta del Club Natació Granollers.

Maria Gallego

MARÍA GALLEGO

Entrenadora Auxiliar de Natació Artística. Actualment entrenadora aleví i infantil de condicionament físic i figures en A.D Sincro Retiro. Nedadora de Natació artística des dels 10 anys, becada durant dos anys al Centre de Tecnificació de la Comunitat de Madrid, sent campiona d’Espanya 7 vegades a nivell individual i per equips en totes les categories. Des de l’any 2018 és Jutge Nacional en natació artística.

Muriel Escalé

MURIEL ESCALÉ

Actual directora Esportiva de la Secció de Natació Artística del Club Natació Granollers i Tècnica de la Selecció Nacional Júnior. Nou anys d’experiència com a entrenadora de diferents categories, Graduada en Ciències de l’Activitat Física i l’deporta i Entrenadora Superior de Natació Artística per la RFEN. Diversos títols de Campiones d’Espanya amb Alevins, Infantils i Júnior del Club Natació Granollers al llarg de la carrera professional.

Lorena Sanchez

LORENA SANCHEZ

Entrenadora superior de natació artística, diplomada en fisioteràpia i coach personal. Entrenadora responsable de diferents clubs d’Espanya durant 8 anys.
Nedadora de la selecció espanyola infantil i júnior.

 

Vols saber-ne més?

Tota la informació del Summer Camp »
Tota la informació del Elite Camp »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>