Sortida del Summer Camp a Marineland

Sortida del Summer Camp a Marineland

Els participants del Summer Camp se’n van d’excursió al famós parc aquàtic Marineland.

Les nedadores d’aquest campus, dut a terme del 21 al 27 de juliol, tindran l’oportunitat d’anar-se’n un dia a Marineland. Un parc aquàtic situat als afores de Barcelona on es pot gaudir de múltiples atraccions i diferents espectacles. A mésa més, podran veure diferents animals com a dofins, lleons marins i ocells exòtics.

Aquesta activitat que únicament es realitzarà en el Summer Camp és una bona oportunitat perquè els nostres participants desconnectin i trenquin una mica amb la rutina i puguin passar-ho en gran! No oblidem que tot gira entorn a la natació sincronitzada per tant, tot i no estar a les piscines es realitzaran diferents activitats.

El parc Marineland és un dels col·laboradors d’aquest campus i gràcies a ells podrem gaudir d’una exhibició en la piscina central amb dofins i foques i, ni més ni menys, que d’Ona Carbonell. Durant aquesta prova alguns dels integrants del Summer Camp tindran l’oportunitat de participar i de demostrar les seves habilitats.

Si vols estar al dia de tot el que farem en els Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostre compte oficial d’Instagram.

Vols saber més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elit Camp: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>