Presentem a les coordinadores

Presentem a les coordinadores

El prestigiós campus de natació sincronitzada organitzat per la medallista olímpica ja compta amb les seves dues coordinadores.

D’una banda, Laura Maldonado serà l’organitzadora del Summer Camp , dut a terme en les instal·lacions del SEK CATALUNYA del 21 al 27 de juliol. Maldonado és llicenciada en Ciències de l’activitat física i de l’esport i té una gran experiència en el món de la natació sincronitzada. Quant a la seva experiència en aquest esport, podem destacar que ha participat en 6 campionats del món i 12 campionats Internacionals representant a Espanya. Amb més medalles aconseguides en europeus o mundials i 2 anys entrenant amb l’equip d’Ana Tarrès juntament amb OnaCarbonell.

D’altra banda, Laia Filella serà la coordinadora de l’Elite Camp, organitzat en les instal·lacions del CN Sabadell, del 28 de juliol a l’1 d’agost. Laia és una veterana en el món de la natació sincronitzada amb una gran experiència. Actualment, és entrenadora de Natació Sincronitzada per la RFEN i ha estat esportista d’èlit del CN Kallipolis formant part de la Selecció Espanyola de Natació Artística fins a 2003. Quant al seu palmarès, podem destacar que ha estat medallista en mundials i europeus, així com repetides vegades campiona d’Espanya.

Totes dues coordinadores han treballat prèviament al campus, per la qual cosa el coneixen a la perfecció i la seva experiència serà clau per a guiar al nou equip tècnic. Maldonado i Filella seran les encarregades de dirigir als integrants del Staff Tècnic del Summer Camp i l’Elit Camp que treballaran braç a braç amb Ona Carbonell perquè tots els participants es diverteixin aprenent natació sincronitzada.

Coneix el nostre Staff Tècnic:
Staff Summer Camp
Staff Elite Camp

Si vols estar al dia de tot el que farem als Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostra compte oficial d’Instagram.

Vols saber-ne més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elite Camps: Tota la informació »

 

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>