Ona Carbonell, ambaixadora de la nova campanya de Silk’n

Ona Carbonell, ambaixadora de la nova campanya de Silk’n

La capitana de l’equip espanyol de natació sincronitzada és la protagonista de la nova campanya de Silk’n ‘Tu actitud marca la diferencia’ per aquest 2016.

La presentació va tenir lloc el 28 d’Abril a Madrid coincidint amb el llançament a Espanya del seu nou dispositiu Silk’n infinity, el qual representa la tecnologia més avançada en depilació permanent a casa.

L’Ona Carbonell és una dona i esportista que representa els valors de la marca i reflecteix els atributs de la nova Silk’n Infinity. És una persona que lluita per un somni, però el seu probablement requereix una força interior i compromís més exigent, portat quasi al límit. Com ella mateixa ha afirmat en més d’una ocasió, la perfecció és una utopia a la qual un, només s’hi apropa gràcies al treball, la constància i la sana ambició de donar el màxim. És un exemple d’actitud interior amb els objectius de sentir-se bé i arribar al seu objectiu.

A l’hora de pensar en buscar cara per la nova campanya a Silk’n, evidentment van veure en l’Ona a una noia normal, apassionada per l’esport i amb una bellesa real, natural, que l’ha convertida en protagonista de la mateixa.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>