Invitades especials al Elite Camp

Invitades especials al Elite Camp

La segona edició de l’Elit Camp comptarà amb la presència de dos referents de la natació sincronitzada com són Viriginie Dedieu i Vlada Chigireva, que impartiran una masterclass. L’assistència d’aquestes dues esportistes juntament amb la col·laboració de OnaCarbonell faran que la participació de tots els joves sigui única i puguin treure el màxim profit.

Els privilegiats participants del campus podran gaudir dels consells i de les classes de Virginie Dedieu. Entre el palmarès de la nedadora, destaquem la medalla de bronze en els Jocs Olímpics de Sídney, diverses medalles en els campionats del món, com els tres ors aconseguits a Barcelona 2003, Mont-Real 2005 i Melbourne 2007, en la modalitat individual. A més a més, Dedieu té una gran relació amb Ona ja que l’ajuda a preparar les seves coreografies.

D’altra banda, Vlada Chigireva també assistirà per a guiar als nostres participants. Chigireva pot presumir d’una medalla en la modalitat per equips en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro en 2016. A més a més, té el títol de “Honoured Màster of Sport” en la Federació Russa.

Estem segurs que aquesta experiència serà molt enriquidora per als nostres participants, comptar amb la presència d’aquestes dues figures de la natació sincronitzada és una oportunitat única i serà un luxe veure com comparteixen les seves rutines i les seves experiències amb tots ells.

Coneix el nostre Staff Tècnic:
Staff Elite Camp

Si vols estar al dia de tot el que farem als Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostra compte oficial d’Instagram.

Vols saber-ne més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elite Camps: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>