Finalitzen els Ona Camps 2019

Finalitzen els Ona Camps 2019

Els Ona Camps per la reconeguda esportista olímpica Ona Carbonell finalitza amb gran èxit.

160 participants de 13 nacionalitats

La cinquena edició del Summer Camp, del 21 al 27 de juliol, i la segona de l’Elite Camp, del 28 de juliol a l’1 d’agost, va finalitzar amb la presència d’un total de 160 participants de tot el món, amb participants de 13 nacionalitats diferents: franceses, canadenques, americanes, russes, sueques, belgues, suïsses, italianes, singapurense, eslovaques, polonesa, eslovenes i espanyoles.

En tots dos camps, les nenes van poder rebre classes i consells de la mà d’Ona Carbonell, que es va centrar en les noves generacions del món de la natació sincronitzada. Volem agrair tota la dedicació i esforç que va posar en aquest projecte després de la seva recent arribada del mundial de Corea, on va obtenir tres medalles que van fer que l’espanyola fes història en guanyar 23 medalles mundials convertint-se així en la nedadora amb més metalls dins de les cites mundialistes .

A més, al Elite Camp comptem amb la presència de dues estrelles de la natació sincronitzada: Vlada Chigireva i Virginie Dedieu que van impartir diferents masterclasses. L’assistència d’aquestes dues esportistes juntament amb la col·laboració d’Ona Carbonell va fer que la participació de totes les joves fos única i poguessin treure el màxim profit a tots dos camps.

Agraïments

Volem agrair a totes les famílies que han fet que tot això sigui possible, gràcies per confiar en nosaltres. D’altra banda, agrair a totes les participants per les seves ganes d’aprendre, la seva bona actitud i el seu entusiasme.

Ens agradaria donar les gràcies a tot el nostre Staff pel seu esforç i compromís i especialment, destacar el treball de Laura Maldonado i Laia Filella, coordinadores del Isdin Summer Camp i Isdin Elite Camp, respectivament.

Agrair també el suport del nostre patrocinador principal Isdin i a tots els nostres col·laboradors Nike, Taymory, Clíniques Mayo, CNS, PintyPlus i Pombell per tota la seva dedicació durant els dos camps.

En molt poquet tornarem amb novetats i anunciarem les dates per als Ona Camps 2020.
Gràcies un cop més, esperem tornar a veure-us!

Si vols estar al dia de tot el que farem als Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostra compte oficial d’Instagram.

Vols saber-ne més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elite Camps: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>