Diari Summer Camp

Diari Summer Camp

Sabem que per les famílies és important estar al dia de les activitats i poder comprovar la bona estona que estan passant els seus fills, per això, cada dia a les 12:00h actualitzarem aquest apartat amb un breu resumen diari i totes les fotografies de les activitats dels Ona Camps.

A continuació disposa del recopilació fotogràfica dels Ona Camps

Summer Camp Ona Carbonell

Dia 1 – 21/07
Reunió de presentació amb més de 100 pares, aquí us la adjuntem per a aquells que no vau poder assistir. Es van realitzar les proves de nivell i el staff tècnic va dividir a les nenes en diferents grups. A més a més, van fer diversos jocs d’adaptació per a conèixer-se, es va repartir el welcome pack (banyador de Taymory, gymsack, Pack Isdin, samarreta, casquet de bany), aquí podeu llegir la notícia del nostre kit de benvinguda. Finalment, es van distribuir les diferents habitacions.
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic »

Dia 2 – 22/07
Al matí es van realitzar les activitats corresponents i havent dinat les nostres participants van donar a la Ona una calorosa benvinguda amb una pancarta que posava CampeOna. Després, es van fer les fotografies oficials i la Ona va estar amb elles en les seves activitats a la tarda. Van realitzar un taller d’Isdin, on se’ls va aconsellar i conscienciar de la fotoprotecció i a més a més, les participants van poder comprovar la fiabilitat dels productes amb les càmares UV. El següent, va ser un taller psicològic per a controlar els nervis i les emocions abans de la competició a càrrec de Luana Prato i Saul Alcaraz de KeyPsychology. Tot això a més, de les seves respectives sessions d’aigua.
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic » 

Dia 3 – 23/07
Ja gairebé a l’equador del nostre Summer Camp i les nostres participants no han parat ni un segon. Com cada dia, les joves nedadores van realitzar les seves activitats amb total normalitat. A la tarda, van comptar amb la presència de la Ona Carbonell que es va encarregar de visitar a tots els grups i es va sumar als entrenos a l’aigua per a donar els seus millors consells. A més a més, vam tenir el taller de Pintyplus on cada nena va poder pintar i personalitzar un marc de fotos. Per a acabar el dia, vam realitzar un petit joc anomenat Minut to Win en el qual tant participants com staff havien de superar una sèrie de reptes per a poder guanyar, sens dubte, va haver-hi molts riures. Després d’això, les nostres participants se’n van anar a dormir aviat per a agafar forces per al súper dia que els espera a Marineland.
Totes les fotos:
Àlbum fotogràfic » 

Dia 4 – 24/07
Dia d’emocions fortes. Les nostres participants van tenir l’oportunitat d’anar al famós parc aquàtic de Marineland on van poder gaudir de diferents espectacles amb lleons marins i dofins. A més amés, sis de les nostres noies, triades per sorteig, van tenir l’oportunitat de deixar-nos amb la boca oberta fent un espectacle amb dofins i amb la Ona Carbonell. Durant tot el dia, les nostres participants van estar protegides del sol i hidratades. De tornada al SEK, les nostres participants van estar assajant per al Got Talent, Ona els va estar signant llibres i samarretes i es va conèixer el veredicte final del nostre taller de Masterchef, per al qual la Ona va portar el seu trofeu després del seu pas pel programa. Després de tot això, es van anar a agafar forces ja que avui ens toca visita al CNSabadell.
Totes les fotos:
 Àlbum fotogràfic » 

Dia 5 – 25/07
Les nostres participants van anar de visita al CN Sabadell per a visitar les instal·lacions i fer els seus entrenaments. A més a més, van aprofitar per a fer un intensiu d’exercici físic.
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic »

Dia 6 – 26/07
Dia intens d’entrenaments! Les nostres noies van estar fent els últims entrenos abans de l’exhibició final perquè tot sortís a la perfecció. A més a més, van fer un taller de maquillatge i van rebre una ponència de clíniques Mayo. Sens dubte, el millor moment va arribar a la nit amb el nostre GOT TALENT, on les noies van preparar grans actuacions.
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic » 

Dia 7 – 27/07
EXHIBICIÓ FINAL!
Totes les fotos: Àlbum fotogràfic »
Resum videogràfic exhibició: Vídeo exhibición »

Recordi que en cas de què desitgi que alguna fotografia sigui retirada, o fer qualsevol observació, pot contactar amb nosaltres.

Si vols estar al dia de tot el que farem en els Ona Camps, t’animem a seguir-nos el nostre compte oficial d’Instagram.

Vols saber més?
Summer Camp: Tota la informació »
Elit Camp: Tota la informació »

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>